• برگزاری دوره های حرفه‌آموزی برای محصلان: با توجه به فشارهای اقتصادی خانواده‌های تحت حمایت بنیاد صالح، بیم آن می‌رود که برخی از محصلان در دوره دبیرستان دست از تحصیل کشیده و وارد بازارکار شوند (این مورد در خانواده های بسیاری مشاهده شده است) بنابراین بنیاد برین ابتدا، با پرداخت کمک هزینه تحصیلی به کارت بانکی که به نام خود دانش آموز صادر شده است از این مسئله جلوگیری می کند و در کنار آن برای محصلان دبیرستانی و دانشجو، بر اساس استعدادشان (که با گرفتن تست استعدادسنجی و ضریب هوشی تا حدودی مشخص می شود) دوره‌های حرفه آموزی برگزار می‌کند. دوره های عکاسی، تولید صنایع دستی با چرم، دوره های آرایشگری و بافت مو، طلا و جواهرسازی (طراحی و ساخت)، تعمیرات موبایل تاکنون برگزاری شده است.
این دوره‌ها برای محصلان به طور رایگان برگزاری می‌شود و هزینه‌های برگزاری را بنیاد برین تقبل می‌نماید.
  • تسهیل حضور در تیم‌های ورزشی به طور تخصصی: با انجام یک دوره تست استعداد و ضریب هوشی از تمام اعضای خانواده‌های تحت حمایت برین، آشکار شد که بسیاری از فرزندان در رشته های ورزشی استعداد بسیار دارند. بنابراین بنیاد برین درنظر دارد نسبت به پرورش استعداد ورزشی این عزیزان اقدامات مستمری انجام دهد. رایزنی با باشگاه های ورزشی خصوصی برای ثبت‌نام آنها، پیگیری حضور در دوره های ورزشی، میزان پیشرفت، تسهیل شرایط حضور فرزندان در تیم ها در سطح حرفه ای و تأمین هزینه های حضور در دوره و تهیه ملزوماتی مانند پوشاک مناسب، وسایل ورزشی و آموزشی و ... از اقدامات اجرایی است که بنیاد نیکوکاری برین در این خصوص انجام می دهد.
  • برگزاری دوره های آموزش شغلی برای مادران سرپرست خانواده: بنیاد نیکوکاری برین برای کاهش وابستگی مالی خانواده‌هایی که فرزندانشان حقوق ماهیانه دریافت می‌کند می‌بایست اقدامی انجام دهد.
از آنجایی که یکی از نشانه‌های اصلی خانواده سالم استقلال اقتصادی است، بنیاد برین برای تحقق این رکن در خانواده های مادرسرپرست (با وجود نبود پدر) مادران را با توجه به استعداد، توانایی، میزان تحصیلات و شرایط آنها آموزش می دهد و برای آنها بازار کار نیز ایجاد می نماید.
البته لازم به توضیح است که اکثر مادران که در ابتدای پیوستن به خانواده بزرگ برین، به لحاظ شرایط سخت زندگی (طلاق، متارکه یا فقدان) بیمار اجتماعی محسوب می شدند. اکثر این افراد یک دوره درمانی روانی را به مدد مشاوره گروهی و فردی که در بنیاد برین انجام می شود را طی می‌نمایند و خود را برای ادامه زندگی با شرایط کنونی آماده نموده‌اند. در واقع حضور در دوره‌های آموزش شغلی پس از درمان روانی آنها انجام می‌شود.
  • کاریابی برای مادران سرپرست خانواده: آن دسته از مادران تحت حمایت بنیاد که در یک زمینه خاص مهارت دارند (مانند خیاطی، گلدوزی، صنایع دستی و گلسازی و ...) می‌توانند از طریق بازارچه‌های دائمی یا موقتی که بنیاد نیکوکاری برین دایر می کند کسب درامد کنند.
همچنین برین، ضمن رایزنی با مراکز تولیدی مرتبط با مهارت این افراد آنها را معرفی کرده و شرایط کار کارمندی و درآمد ماهانه آنها را نیز فراهم می‌کند.
  • خلق برند (پروژه هایی با مشارکت سازمان ها): یکی از مهم ترین اقدامات بنیاد برین برای کسب درآمد بیشتر مادران و دانشجویان تحت حمایت، برپایی دوره های آموزش حرفه ای در مشاغل نوین است. در حال حاضر دو پروژه آموزش طراحی لباس، دوخت و بازاریابی (fashion design) و طراحی کیک و شیرینی و فروش آن است. در هر دو حوزه با همکاری داوطلبانة مدرسان حرفه ای فارغ التحصیل فرانسه، مادران و دانشجویان به صورت گروهی آموزش می‌بیند تا به امید خدا با خلق برند برین (تولیدات مادران سرپرست خانواده) بتوان بازار فروش محصولات آنها را ایجاد کرد.
  • بهینه سازی شرایط زندگی: خرید مسکن، ودیعه اجاره مسکن (بلاعوض)، کمک هزینه ودیعه اجاره مسکن (وام)، وام اشتغال، اهدای لوازم ضروری زندگی
وام مسکن و اشتغال به‌صورت قرض‌الحسنه با شرایط زیر ارائه می‌شود: این وام به خانواده‌هایی تعلق می‌گیرد که حداقل 6 ماه از ورود آنها به صالح گذشته باشد؛ ضامن معتبر معرفی شود و چک دریافت خواهد شد؛ اعطای تسهیلات وام، پس از بررسی شرایط، نیازمند تأیید مدیریت خواهد بود.